ΕΒΡΕΧΕ… ΚΑΙ ΣΤΟΝ 1ο ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ: «Φινλανδία» το Νοσοκομείο Ρίου! – Έπεσε 7 φορές το σύστημα – Έδιωχναν τους ασθενείς!


Με τα χιόνια… καλά «την έβγαλε» το Νοσοκομείο Ρίου, όμως με την βροχή… την πάτησε! Έτσι ασθενείς, συγγενείς, εργαζόμενοι έγιναν και πάλι… στο ίδιο έργο θεατές! Από τα ταβάνια πολλών ορόφων του Νοσοκομείου έσταζε νερό και επιστρατεύθηκαν… κουβάδες!
Το πρωί της Τετάρτης ήταν όντως… εφιαλτικό για το Νοσηλευτικό Ίδρυμα και τους χρήστες του! Νόμιζαν πως βρίσκονταν… σε προαύλιο! Και φυσικά λιμνούλες με νερό κυριαρχούσαν σε διάφορα σημεία του πατώματος! Θύμιζε «Φινλανδία» το Νοσοκομείο! Η χώρα με τις χίλιες λίμνες!
Σαν να μην έφτανε αυτό, έπεσε και το σύστημα με τους υπολογιστές και μάλιστα… επτά φορές! Αποτέλεσμα; Το Γραφείο Κίνησης… να παραμένει «ακίνητο», αφού ούτε εισιτήρια δεν μπορούσε να εκδώσει, ενώ μεγάλο πρόβλημα υπήρχε και στα εξωτερικά ιατρεία! Επίσης αρκετοί ασθενείς αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν… χωρίς να εξετασθούν, αφού δεν μπορούσαν να γίνουν ψηφιακές απεικονίσεις των ακτινογραφιών τους. Μπάχαλο… με όλη τη σημασία της λέξεως!
Την ίδια ώρα που συνέβαιναν όλα αυτά, σύμφωνα με καταγγελίες μέσα από το Νοσοκομείο, ο Διοικητής κ. Πισιμίσης έκανε βόλτες για να ελέγξει τις μπάρες που έχει τοποθετήσει στο Νοσοκομείο για να εμποδίζεται η είσοδος των σκυλιών.
Τα σκυλιά θα τα εμποδίζει… τα βρόχινα νερά όμως… με τίποτα! Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως στη συνέχεια θα «ραφτούν» στις μπάρες δίχτυα σαν και αυτά του τένις, ώστε… να μην μπορεί το «ζωντανό» να εισέλθει στον χώρο!
Στο μεταξύ ένα από τα «ανέκδοτα» που κυριαρχεί τις τελευταίες ημέρες στο Νοσοκομείο Ρίου είναι οι δεκάδες ταμπέλες που έχουν τοποθετηθεί σε όλους τους ορόφους και οι οποίες υποτίθεται βοηθούν στον … προσανατολισμό των ασθενών! Μόνο που η ονομασία των κτιρίων και των τμημάτων έχει γίνει με το λατινικό αλφάβητο. «Άντε η γριά που έρχεται στο Νοσοκομείο να καταλάβει ποιο είναι το κτίριο G ή το F» μας είπε εργαζόμενος. Και έχει απόλυτο δίκιο. Μάλιστα ο συνδυασμός γραμμάτων του λατινικού αλφαβήτου με κάποιους χρωματικούς χαρακτηρισμούς των κτιρίων (το κίτρινο, το πορτοκαλί κλπ) δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την κατάσταση!
ΠΗΓΗ
patratora
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου