Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων | Ζήσε περισσότερα… ξόδεψε λιγότερα!

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων | Ζήσε περισσότερα… ξόδεψε λιγότερα!

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων είναι ένα εργαλείο συνεργασίας των χωρών της Ευρώπης, το οποίο προσφέρει σημαντικά μειωμένες τιμές σε υπηρεσίες και προϊόντα για τους νέους σε όλη την Ευρώπη και παράλληλα προάγει την κινητικότητα, την ενεργοποίηση και την αυτονόμησή τους.
Το πρόγραμμα Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων συντονίζεται από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό EYCA (European  Youth  Card  Association) και έχει την υποστήριξη τόσο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και του Συμβουλίου της Ευρώπης.
Στην Ελλάδα το πρόγραμμα υλοποιείται από το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ), σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων: αυστηρά μόνο για νέους!

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων απευθύνεται σε νέους ηλικίας 13 – 30 ετών και προσφέρει στους κατόχους της εκπτώσεις σε συγκεκριμένες υπηρεσίες και προϊόντα, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε 34 ακόμα χώρες της Ευρώπης.
Χρησιμοποιείται ήδη από σχεδόν 6 εκατομμύρια κατόχους σε όλη την Ευρώπη, στους οποίους προσφέρεται ένας κατάλογος που περιλαμβάνει περισσότερες από 100.000 προσφορές.
Στην Ελλάδα, τα ενεργά μέλη της ξεπερνούν τα 17.000 και οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και φορείς τους 600.

Κατάλογος εκπτώσεων

Στη χώρα μας οι νέοι που είναι κάτοχοι της κάρτας έχουν πρόσβαση σε μία μεγάλη γκάμα επιχειρήσεων οι οποίοι αποτελούν το δίκτυο συνεργατών του προγράμματος.
Οι συνεργάτες αυτοί καλύπτουν πολλούς και διαφορετικούς τομείς δραστηριότητας, όπως ενδεικτικά:
  • Εκπαίδευση: σημαντικές εκπτώσεις στα εξ’ αποστάσεως εκπαιδευτικά προγράμματα και στα εκπαιδευτικά προγράμματα Ιδ. Σχολών και Κολλεγίων.
  • Μεταφορές: μειωμένες τιμές στα εισιτήρια και σε κάρτες απεριορίστων διαδρομών.
  • Τηλεπικοινωνίες: σημαντικές εκπτώσεις σε πακέτα κινητής τηλεφωνίας και Internet.
  • Πολιτισμός: μειωμένα εισιτήρια εισόδου.
  • Υγεία: σημαντικές εκπτώσεις όχι μόνο για τους κατόχους της Κάρτας αλλά και για τα μέλη των οικογενειών τους.
  • Τουρισμός: σημαντικές εκπτώσεις και προσφορές σε πληθώρα ξενοδοχείων, ενοικιαζόμενων δωματίων, camping, γραφείων γενικού τουρισμού σε όλη τη χώρα.
  • Καταστήματα: εκπτώσεις σε καταστήματα μόδας, οπτικών, ηλεκτρονικών, αθλητικών, βιβλιοπωλεία κλπ.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ιστότοπο: www.europeanyouthcard.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου