Απο δυσφημιστική θύελλα πέρασε «Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ» - “A DOG’S PURPOSE”

όπως πολλοί από εσάς ήδη γνωρίζετε, η ταινία «Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ» - “A DOGS PURPOSEπέρασε από μία δυσφημιστική θύελλα τις τελευταίες μέρες.

Η αιτία ήταν η δημοσίευση ενός video που έδειχνε ένα από τα σκυλιά-πρωταγωνιστές της ταινίας, τον Ηρακλή (Hercules), να προσπαθεί να εκτελέσει ένα stunt μέσα στην πισίνα, υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτή του.

Ευτυχώς, το τοπίο άρχισε πολύ γρήγορα να ξεκαθαρίζει σχετικά με τις προθέσεις του εν λόγω video και είμαστε, πλέον, στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι, τόσο η ίδια η εταιρία παραγωγής της ταινίας, η Amblin Entertainment, όσο και οι βασικοί συντελεστές της, έχουν πάρει επίσημη θέση σχετικά με το θέμα.

Παρακάτω, σας παραθέτουμε την επίσημη τοποθέτηση των εταιριών παραγωγής και διανομής,  καθώς και τηλεοπτικά αποσπάσματα από δύο έγκυρες αμερικάνικες εκπομπές, προς υπεράσπιση της ταινίας:

·         Δηλώσεις εταιρίας παραγωγής, Amblin Entertainment & της εταιρίας διανομής, Universal:
«Η ταινία «Ο Καλύτερος Φίλος Μου», σε παραγωγή της Amblin Entertainment και διανομή της Universal, είναι ένας εορτασμός της ξεχωριστής σχέσης μεταξύ των ανθρώπων και των σκύλων τους. Στο πνεύμα αυτής της σχέσης, η ομάδα παραγωγής της Amblin, ακολούθησε αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας ώστε να καλλιεργήσει ένα ηθικό και ασφαλές περιβάλλον για τα ζώα.
Ενόσω συνεχίζουμε να εξετάζουμε τα συμβάντα που αποτυπώνονται στο μονταρισμένο υλικό, η Amblin είναι βέβαιη πως υπήρξε τεράστια φροντίδα και ενδιαφέρον στο πρόσωπο του Γερμανικού Ποιμενικού, Ηρακλή, όπως και σε όλους τους άλλους σκύλους. Υπήρξαν πολλές ημέρες πρόβας των σκηνών στο νερό, ώστε να διασφαλιστεί πως ο Ηρακλής θα ήταν άνετος με όλα τα stunts. Την ημέρα του γυρίσματος, ο Ηρακλής δεν ήθελε να πραγματοποιήσει το stunt που είδαμε στο βίντεο, έτσι, η ομάδα παραγωγής της Amblin δεν γύρισε αυτό το πλάνο. Ο Ηρακλής είναι χαρούμενος και υγιής».


·         Ο πρωταγωνιστής της ταινίας, Ντένις Κουέιντ, βρέθηκε στην εκπομπή της Έλεν Ντετζένερις και τοποθετήθηκε επίσης επί του θέματος.

·         Ο συγγραφέας Γ. Μπρους Κάμερον μιλάει στην εκπομπή Access Hollywood


Η ταινία «Ο Καλύτερος Φίλος Μου» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου, από την ODEON.



Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου