Raising in the hell of '90s








Μια εποχή χωρίς smart phones,selfies και δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης.
Η Δεκαετία του ’90 αναμφίβολα είναι γεμάτη από χρώματα,διασκέδαση και ξεγνοιασιά.Είναι η δεκαετία όπου γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε. Είναι η δικιά μας εποχή!Μια εποχή πραγματικά απίστευτη και πάνω από όλα αληθινή!Όλοι μας θυμόμαστε το πως περιμέναμε το Σαββατοκύριακο για να παρακολουθήσουμε τις αγαπημένες παιδικές μας σειρές όπως τα Dragonballs,τα Pokemon και τους Powerangers.Όλοι περίμεναν πως και πως το απόγευμα του Σαββάτου για να συναντηθούν με τους φίλους τους και να παίξουν έξω.Κάθε απόγευμα Σαββάτου οι γειτονιές έσφυζαν από ζωή!
Ήταν ο καιρός των πραγματικών  star.Τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό η μουσική και κινηματογραφική βιομηχανία ανέδειξε πραγματικά ταλέντα και αστέρια.Ποιός μπορεί να ξεχάσει τις απίθανες συναυλίες των Nirvana,των Spicegirls, της Celine Dion και ταινίες σαν τον Τιτανικό,τον Ψαλιδοχέρη όπου ανέδειξαν μεγάλα ταλέντα της υποκριτικής όπως τον Leonardo Di Caprio και τον Johny Depp.
Θα ήταν παράλειψη να μην κάνουμε λόγο για τα παιχνίδια που μας κράτησαν συντροφιά εκείνο το διάστημα. Ανεξίτηλα χαραγμένα στις παιδικές μας μνήμες παραμένουν τα βιντεοπαιχνίδια της εποχής!Ενδεικτικές είναι οι περιπτώσεις κονσόλων όπως το το Sega,τοPlayStation 1 καθώς και των πρώτων φορητών παιχνιδομηχανών,όπως το Tetris,το Game boy Colour και Game boy Advance της εταιρείας Nintendo.Άπλετη διασκέδαση μας προσέφεραν όμως και τα επιτραπέζια παιχνίδια,όπως το φιδάκι .Βασιλιάς όλων των επιτραπέζιων ήταν η Monopoly,η οποία πολλές φορές ήταν η αιτία για να καβγαδίσουμε με τους φίλους μας.
Αυτή λοιπόν είναι η δεκαετία του ’90.Μια περίοδος,που αν και ήταν πολιτικά έκρυθμη μας έδωσε πολλές στιγμές ξεγνοιασιάς.Αύτη λοιπόν είναι η εποχή που μεγαλώσαμε και θα θυμόμαστε για πάντα!
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου