Κάντε το άρωμά σας να διαρκέσει περισσότερο!



Αγοράζετε ενα ωραιο άρωμα και φυσικά θέλετε να διαρκέσει όσο το δυνατόν περισσότερο! Είναι θέμα αυτοπεποίθησης, θηλυκότητας και γοητείας να το άρωμά σας αγαπημένες φίλες! Γι' αυτό θα μοιραστώ μαζί σας ένα μυστικό που το εφαρμόζω αρκετά συχνά. Το μόνο που θα χρειαστείται είναι η βαζελίνη, η οικονομική και απλή χωρίς άρωμα βαζελίνη!
Εφαρμόστε λίγη βαζελίνη στο εσωτερικό των καρπών, στο λαιμό, πίσω από τα γόνατα, ή οπουδήποτε ψεκάζετε το άρωμα στο σώμα σας. Έπειτα, απλά ψεκάστε πάνω από τα σημεία, που εφαρμόσατε τη βαζελίνη το αγαπημένο σας άρωμα.
Με αυτόν τον τρόπο κλειδώνετε το άρωμα και θα έχει την διαρκεια που επιθυμήτε


Μια επιπλέον συμβουλή που επίσης εφαρμόζω είναι να επενδύσετε σε ένα άρωμα τσάντας! Πλέον υπάρχουν στα περισσότερα καλά αρώματα και τα λεγόμενα αρώματα μινιατούρες όπως λέω εγώ, είναι αρώματα γύρω στα 12ml αρκετά οικονομικά, μικρά στο μέγεθος και ελαφριά για να τα παίρνετε μαζί σας στην τσάντα! Δεν πιάνουν χώρο και φυσικά ανα πάσα ώρα και στιγμή μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και να φρεσκάρετε το άρωμά σας! Συνήθως κυκλοφορούν σε roll on και πραγματικά έχουν διάρκεια και είναι αποτελεσματικά!

Εμένα με έχουν βολέψει αφάνταστα τα αρωματάκια τσάντας, αλλά και το μυστικό ομορφιάς με την βαζελίνη, δοκιμάστε όποιο σας βολεύει!
 
 
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου