Ο δήμος Θεσσαλονίκης έχρισε πρεσβευτή της πόλης τον «Κινέζο» του Survivor



Την αναγνωρισιμότητα του Ορέστη Τσανγκ από το τηλεοπτικό ριάλιτι Survivor θέλει να εκμεταλλευτεί ο δήμος Θεσσαλονίκης, προκειμένου να αναπτυχθούν οι σχέσεις της πόλης με την Κίνα.
Έτσι, ο δήμος Θεσσαλονίκης έχρισε πρεσβευτή της πόλης τον «Κινέζο» του Survivor για την ανάπτυξη των σχέσεων ανάμεσα σε Κίνα και Θεσσαλονίκη, καθώς και για την γενικότερη τουριστική ανάπτυξη της πόλης.
Ο Ορέστης Τσανγκ υποστήριξε, μιλώντας στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για τις ενέργειες του δήμου Θεσσαλονίκης για την τουριστική ανάπτυξη, «ο λόγος που η μητέρα μου ήρθε στην Ελλάδα και έμεινε στη Θεσσαλονίκη είναι η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης το 1986 και έτσι αγάπησα αυτή τη πόλη. Με αγκάλιασε αυτή η πόλη και θεωρώ ότι με αυτή την αναγνωρισιμότητα μπορούμε να αφήσουμε κάτι θετικό».
«Λόγω του ότι η καταγωγή μου είναι από την Κίνα (η οποία είναι τιμώμενη χώρα φέτος στη ΔΕΘ) θέλω να βοηθήσω το δήμο και θέλω με όλες μου τις δυνάμεις να συνδράμω σε αυτή την προσπάθεια και νομίζω ότι τα αποτελέσματα θα είναι ορατά στο εγγύς μέλλον» συμπλήρωσε ο επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του Survivor.

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/presveftis-tis-thessalonikis-orestis-tsangk-vinteo
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου