Ηράκλειο: Αυξάνονται οι αφίξεις τουριστών στο «Ν.Καζαντζάκης»



Με σταθερούς ρυθμούς αυξάνεται η αριθμός των αφίξεων τουριστών στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA ο αερολιμενάρχης Γιώργος Πλιάκας.

«Το περασμένο Σάββατο οι πτήσεις έφτασαν τις 53. Τις άλλες μέρες ο αριθμός κυμαίνεται στις 46. Την Τρίτη είχαμε 30 πτήσεις. Όταν όμως ανοίξει η κεντρική αγορά τα νούμερα θα μεγαλώσουν περισσότερο», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πλιάκας.
Σύμφωνα με τον ίδιο, κύρια δύναμη αυτή τη στιγμή είναι η Γερμανία. Ακολουθούν η Πολωνία, Τσεχία, Λετονία, Ελβετία, Αυστρία και η Ολλανδία.
Για το πως θα κινηθεί η επόμενη εβδομάδα, ο κ. Πλιάκας διευκρίνισε πως θα είναι σαν την πρώτη. «Κανένας δεν πίστευε ότι την πρώτη ημέρα που θα ξεκινούσαμε, θα ξεκινούσαμε έτσι. Τελικά τα αεροπλάνα ήρθαν και ήταν γεμάτα. Είναι λιγότερες οι πτήσεις, αυτό το περιμέναμε. Η πρώτη εβδομάδα ξεκίνησε καλά, όχι δυναμικά, αλλά το ίδιο θα είναι και η δεύτερη. Μετά τις 15 Ιουλίου θα μπουν και άλλες αγορές».
Για τις…αρρυθμίες που παρατηρήθηκαν στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου τις πρώτες ημέρες μετά την επανεκκίνηση των διεθνών πτήσεων, ο κ. Πλιάκας ανέφερε ότι «όσον αφορά στο WiFi, έχουμε βάλει ενισχυτές σήματος και στο ισόγειο δεν υπάρχει θέμα, το έχουμε λύσει όπως και πολλά άλλα».
creta24.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου