Γιατί πέθαναν τόσοι πολλοί διάσημοι την χρονιά που μας πέρασε;

Η διεθνής μουσική σκηνή, θρηνεί εδώ και λίγες ώρες για την απώλεια του George Michael.. O διάσημος τραγουδιστής με καταγωγή από την Κύπρο πέθανε από ανακοπή καρδιάς σύμφωνα με τα μέχρις στιγμής στοιχεία, προκαλώντας σοκ και θλίψη σε φίλους αλλά και θαυμαστές.
Όλοι παγκοσμίως τον είχαν αγαπήσει τόσο από τα επιτυχημένα τραγούδια του,που ως σήμερα ακούγονται στο ράδιο και όχι μόνο,όσο και από την γεμάτη ενέργεια και μαχητικότητα προσωπικότητα του.


Οι θάνατοι που έχουν καταγραφεί έως τώρα εντός του 2016 έχουν φτάσει στο κατακόρυφο.Ποιόν να πρωτοθυμηθούμε;Τον Danid Bowie,τον Alan Rickman,τον Mohamed Ali,τον Leonard Cohen ή τον Prince;






Aυτή η κατάσταση μας κάνει να σκεπτόμαστε και να αναριωτόμαστε για ποιο λόγο πέθαναν εντός του 2016.Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα προσπαθεί να δώσει και το ίδιο το BBC.
Αναλυτικότερα,ο Νικ Σέρπελ- αστειευόμενος ανέφερε οτι  φέτος είχε τριπλάσια δουλειά από  άλλες χρονιές -βρήκε μια πολύ λογική λύση σε αυτό το ερώτημα.Πρόκειται για τα γεράματα.

Οι γνωστοί και αγαπημένοι μας star  που έγιναν διάσημοι την δεκαετία του 1960,πλέον κοντεύουν την ηλικία των 70.Ωστόσο,δεν στάθηκε μόνο εδώ.Σε αυτή την δικαιολογία έρχεται να προσθέσει και τον παράγοντα της ποιότητας ζωής.Οι περισσότεροι star της μουσικής και όχι μόνο δεν φημίζονται και πολύ για τον προσεγμένο τρόπο ζωής λόγω των καταχρήσεων που κάνουν.Ακόμη και αν προσπαθήσουν να αλλάξουν αργότερο το πως ζουν δεν καταφέρνουν κάτι μιας και είναι ήδη ευάλωτοι στον θάνατο.

Στο τέλος,δεν παρέλειψε να κάνει ιδιαίτερη μνεία  και στον ρόλο των social media.O αριθμός των διάσημων καλλιτεχνών είναι πλέον τεράστιος και ο θάνατός τους γίνεται αμέσως γνωστός και μεγάλη είδηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εικόνες :www.bbc.com


Άρθρο:Μητρόπουλος Γιώργος
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου